top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Özel Yüzme Dersi

Çekmeköy özel yüzme dersi faaliyetleri, Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından, Çekmeköy Yüzme Havuzu’nda yürütülüyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü, Ataşehir Yüzme Kulübü’ne bağlı bir kulüp olarak tanınıyor. Ataşehir Yüzme Kulübü’nün ise Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından akredite edilen resmi bir kulüp olduğu biliniyor. Kulübün eğitmen kadrosunun tamamı, eğitimli antrenörlerden oluşuyor. Kulüp, eğitim faaliyetlerini güvenli, donanımlı ve temiz tesislerde sürdürüyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde çocuk yüzme kursu ve yetişkin yüzme kursu faaliyetleri bir arada yürütülüyor. Tüm grup derslerinde karma eğitim uygulanıyor. Peki; özel yüzme dersi faaliyetleri neleri içeriyor? Yüzme bilenler birebir yüzme dersi alabilir mi? Çocuklar özel yüzme derslerinden faydalanabilir mi? Çekmeköy yüzme kursu fiyatları nasıl?


çekmeköy-özel-yüzme-dersi
özel yüzme dersi


Çekmeköy Özel Yüzme Dersi Neden Tercih Ediliyor?

Birebir yüzme dersi seçeneği hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından değerlendirilebiliyor. Çocuk yüzme kursu ve yetişkin yüzme kursu faaliyetleri özel ders olarak yürütülebiliyor. Yüzme bilenler de tıpkı bilmeyenler gibi özel derslerden faydalanabiliyor. Özel yüzme dersleri farklı sebeplerle tercih edilebiliyor. Su korkusu olanlar grup derslerine adaptasyon sağlayamayabiliyor. Bu noktada özel dersleri tercih edebiliyorlar. Kimi kursiyerler grup derslerinde kendilerini rahat hissetmeyebiliyorlar. Bazı durumlarda kursiyerlerin iş ve eğitim temposu grup derslerine katılmaya olanak vermeyebiliyor. Kurs programlarında telafi dersi uygulaması yapılmadığı için bu durumda özel ders almak daha doğru olabiliyor.

Kimi kursiyerler yüzmeyi daha hızlı ve yoğun bir programla öğrenmek isteyebiliyor. Bununla birlikte kimi zaman kursiyerler psikolojik sorunlardan muzdarip olabiliyorlar. Kulaklarını ya da başlarını suya sokamama gibi problemler yaşayabiliyorlar. Anksiyete, panik atak gibi rahatsızlıklarla mücadele ediyor olabiliyorlar. Böyle durumlarda antrenörlerle birebir çalışmak adaptasyon açısından daha avantajlı olabiliyor.

Formunu korumak, kilo vermek, fizyoterapi gerektiren sağlık sorunlarını aşmak isteyenler özel ders alabiliyorlar. Ek olarak; yarışlara hazırlananlar süreci daha iyi yönetmek için özel ders seçeneğini değerlendirebiliyorlar.


Çekmeköy Özel Yüzme Dersi Neleri İçeriyor?

Özel yüzme dersi faaliyetleri için öncelikle kursiyerlerin seviyeleri tespit ediliyor. Kurs programının neleri içereceği bu doğrultuda belirleniyor. Kimi kursiyerler yüzme öğrenmek için kurs programlarına başvuruyor. Kimi kursiyerler ise tekniklerini geliştirmek için ya da farklı sebeplerle kurs almayı tercih edebiliyor. Kurs programından verimli sonuç almak için süreklilik ve kararlılık önem taşıyor. Kurs faaliyetlerine düzenli devam etmek daha iyi sonuçlar alabilmeye yardımcı oluyor. Kursiyerlerin keyifli ve öğretici bir kurs süreci geçirmeleri için doğru eğitmenle çalışmaları da önem taşıyor.

Özel yüzme derslerinde kurs takvimi kişiye özel olarak planlanıyor. Grup derslerine oranla esnek bir program uygulanıyor. Kursiyerler Çekmeköy özel yüzme dersi faaliyetleri kapsamında ayda en az 8 ders alıyorlar. Ancak ders saatlerinin arttırılması ve daha yoğun bir kurs programı uygulanması mümkün olabiliyor.


Çekmeköy Yüzme Kursu Fiyatları

Özel yüzme dersleri için fiyatlar değişiklik gösteriyor. Özel yüzme dersleri 1, 2 ve 3 kişilik olarak yürütülebiliyor. Daha hızlı yüzme öğrenmek ve daha kolay adapte olmak isteyenler tek kişilik dersleri tercih ediyorlar. Derslerin haftada en az 2 gün olacak şekilde alınması tavsiye ediliyor. Ders programının hızlandırılması mümkün olabiliyor.

Tek kişilik özel dersler için 8 saatlik ücret 1800 TL olarak belirleniyor. İki kişilik özel yüzme dersleri söz konusu olduğunda 8 saatlik paketin ücreti 2700 TL olarak belirleniyor. Üç kişi için ise ücret 3375 TL olarak biliniyor. Kurs programının tamamlanması 1,5 aylık bir süreyi kapsıyor. Daha yoğun bir program uygulanması halinde kurs ücretleri artış gösteriyor. Kısacası kurs ücreti ders saati ve program içeriğine göre belirleniyor.

Çekmeköy özel yüzme dersi faaliyetleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından sunulan fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page