top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Yüzme Havuzu


Çekmeköy Yüzme Havuzu, Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından kurs faaliyetleri için kullanılan havuzlar arasında yer alıyor. Kulüp, 2017’den beri varlığını sürdüren Ataşehir Yüzme Kulübü’nün alt kuruluşu olarak eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde hem çocuklar, hem yetişkinler için kurs faaliyetleri yürütülüyor. Yüzme bilmeyenlerin yüzme öğrenmesi ve bilenlerin kendilerini geliştirmeleri için çalışmalar yürütülüyor. Kurs faaliyetleri hem grup dersleri hem de özel yüzme derslerini kapsıyor. Kurs grupları oluşturulurken kursiyerlerin seviyeleri ve yaş grupları dikkate alınıyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde 3 – 5 yaştan başlayarak her yaş grubu için eğitim alma şansı bulunuyor. Peki; kurslar neleri içeriyor? Kurs takvimi nasıl belirleniyor? Çekmeköy yüzme kursu fiyatları nasıl?



çekmeköy-yüzme-havuzu
çekmeköy yüzme havuzu


Çekmeköy Yüzme Havuzu Kurs Faaliyetleri

Çekmeköy yüzme havuzu çocuklara yönelik eğitimler ve Çekmeköy özel yüzme dersi faaliyetleri için hizmet veriyor. Kurs programı, kursiyerlerin ayda en az 8 saat ders alacağı şekilde planlanıyor. Kurs grupları maksimum 6 kişiden oluşuyor. Dersler haftada 2 gün birer saat olarak yürütülüyor. Aynı zamanda; Çekmeköy Yüzme Kulübü, çocuklar ve yetişkinler için özel ders imkanı da sunuyor. Çekmeköy özel yüzme dersi programlara kişiye özel olarak belirleniyor. Antrenör ve kursiyerin uygunluk durumuna göre kurs programı oluşturuluyor.

3 – 5 yaş aralığındaki çocuklar için yüzme kursu faaliyetleri Cumartesi ve Pazar günleri yürütülüyor. 13.00 – 14.00 saatleri arasında eğitimler yapılıyor. Çocukların yüzmeye başlamaları için en uygun yaşın 3 – 5 yaş arası olduğu düşünülüyor. Bu yaşta yüzme faaliyetlerine başlamak çocukların motor becerilerinin gelişmesine katkı sunuyor. Aynı zamanda; yüzme kas ve eklem gelişimine katkı sağlıyor. Erken yaşta yüzme sporuyla tanışmak ileride oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Çocuk yüzme kursu programı çocukların suyla tanışması, suya adapte olması gibi temel becerileri kapsıyor. Aynı zamanda eğitici oyunlar ile daha keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamalarına olanak veriliyor.

Çekmeköy Yüzme Havuzu 5 – 13 yaş arasındaki çocuklara da hizmet veriyor. Dersler Cumartesi ve Pazar günleri yürütülüyor. Her kurs günü 1 saatlik dersleri içeriyor. Çocuk yüzme kursu faaliyetleri sırasında çocukların temel yüzme becerileri edinmesine yardımcı olunuyor. Aynı zamanda farklı stillerde teknik öğrenim süreçlerini de kapsıyor. Çocuk yüzme kurslarına devam eden ve başarılı olan kursiyerler performans gruplarına geçebiliyor, lisanslı olma imkanı bulabiliyor.

Çekmeköy özel yüzme dersi faaliyetleri de Çekmeköy Yüzme Havuzu’nda yürütülüyor. Özel yüzme derslerine hem yetişkinler hem de çocuklar katılabiliyor. Yüzme bilen ve bilmeyen herkes özel derslerden faydalanabiliyor. Özel yüzme dersleri hakkında daha detaylı bilgi için kulüp ve antrenörlerden bilgi alınabiliyor.


Çekmeköy Yüzme Havuzu: Kurs Ücretleri

Peki; Çekmeköy yüzme kursu fiyatları nasıl? Kurs faaliyetlerine katılmak isteyenlerin ne kadar bütçe ayırmaları gerekiyor?

Bu noktada; öncelikle grup derslerinin ücretlerinden söz etmek gerekiyor. 3 – 5 yaş grubu ve çocuk yüzme kursları ayda en az 8 saat olarak sürdürülüyor. Her iki yaş grubu için de aylık ücret 600 TL olarak biliniyor. Ücret ödemesinin her ayın ilk haftasında peşin olarak yapılması gerekiyor. Kurs gruplarında birden fazla aile üyesinin bulunması durumunda %10 oranında indirim uygulanıyor. Özel yüzme dersleri söz konusu olduğunda ücret kurs takvimine göre belirleniyor. Aylık ders saatine göre ücretler değişiklik gösterebiliyor. Bu noktada; detaylı bilgi için antrenörlerle iletişime geçmek gerekiyor.

Çekmeköy Yüzme Havuzu ve kulüp faaliyetleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Eğitim faaliyetlerine katılmak ve kulübümüzün sunduğu fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page