top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Yüzme Kulübü Yetişkin Yüzme Kursu

Çekmeköy Yüzme Kulübü bünyesinde yetişkin yüzme kursu faaliyetleri yürütülüyor. Yetişkinler için farklı seçenekler sunuluyor. Yetişkin yüzme kursları farklı seviyelere ve yaş gruplarına hitap ediyor. Kurs grupları yüzme seviyeleri ve yaş grupları baz alınarak alt gruplara ayrılıyor. Grup derslerinin yanı sıra kulüp bünyesinde, yetişkinler için özel yüzme dersi seçenekleri de bulunuyor. Grup derslerine katılamayan yetişkinler özel yüzme derslerini tercih edebiliyor. Kurslar yüzme bilmeyen yetişkinlerin yanı sıra yüzme bilen yetişkinlere yönelik olarak da sunuluyor. Böylelikle yetişkinlerin yüzme tekniğini geliştirmesi, yarışlara katılması gibi pek çok seçenek mümkün hale geliyor. Peki; yetişkin yüzme kursları neleri kapsıyor? Yetişkinler için kurs fiyatları nasıl?


Yetişkin-Yüzme-Kursu

Yetişkin Yüzme Kursu Neleri Kapsıyor?

Yetişkin yüzme kursları farklı yaş gruplarına ve daha önemlisi farklı seviyelere hitap ediyor. Kurs grupları başlangıç seviyesi ve teknik öğrenim grupları olmak üzere iki ana gruba ayrılıyor. Bu gruplar da yaş ve seviyelere göre kendi içinde alt gruplara ayrılıyor.

Başlangıç seviyesi kurslarında ilk olarak seviye tespiti yapılarak işe başlanıyor. Seviye belirlendikten sonra temel çalışmalara geçiş yapılıyor. Bu noktada eğer su korkusu varsa, su korkusunun yenilmesi ve adaptasyona yönelik çalışmalar yapılıyor. Temel duvar hareketleri, suda kalma çalışmaları bu aşamada yürütülen çalışmalar arasında yer alıyor. Yine bu aşamada ayak vuruşu, kol çekişleri gibi çalışmalar yürütülüyor. Yetişkin yüzme kursu kapsamında bu aşamada tahta ile ayak vuruşu, kol ve ayak koordinasyonu çalışmaları yapılıyor. Kol, ayak, nefes koordinasyonuna yönelik çalışmalara odaklanılıyor. Atlama çalışmaları, serbest ve sırtüstü teknik yüzme bu aşamada yürütülen çalışmalar arasında yer alıyor.

​Teknik öğrenim gruplarında ise öğrenilen ya da bilinen yüzme tekniğini ileri seviyeye taşımaya yönelik çalışmalar yapılıyor. Serbest yüzme ve sırtüstü yüzme drill çalışmaları teknik öğrenim gruplarında öğreniliyor. Kurbağalama yüzme ayak vuruşu, kol çekişi, drill, teknik yüzme çalışmaları yapılıyor. Kelebek yüzme ayak vuruşu, kol çekişi, teknik drill, teknik yüzme çalışmalarına odaklanılıyor. Depar, dönüş ve bitiriş çalışmaları yine teknik öğrenim kapsamında gerçekleştiriliyor.

Çekmeköy Yüzme Kulübü, yetişkinlere yönelik özel yüzme dersi seçeneği de sunuyor. Özel yüzme dersleri kursiyerlerin taleplerine yönelik olarak ilerleyebiliyor. Kurs takvimi grup derslerine göre daha esnek olarak belirleniyor. Antrenörün uygunluk durumu ve kursiyerin talepleri kurs takviminin belirlenmesinde etkin rol oynuyor. Özel dersler kapsamında farklı ders saatlerini içeren paketler alınabiliyor. Böylelikle kursiyerler ilerleyiş hızları konusunda da söz sahibi olabiliyorlar.

Yetişkin Yüzme Kursu Fiyatları

Peki; Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde yetişkin yüzme kursları için fiyatlar nasıl? Grup dersleri söz konusu olduğunda kursiyerler ayda en az 8 saat ders alıyorlar. Bu durumda aylık ücret 600 TL olarak belirleniyor. Kurs ödemelerinin her ayın ilk haftasında peşin ve nakit olarak yapılması gerekiyor. Özel yüzme dersleri söz konusu olduğunda ise ücretler kurs paketlerine göre değişiklik gösteriyor. Kursiyerlere 3 farklı paket sunuluyor. Bunlar 8, 16, 24 saatlik paket olarak biliniyor. 8 saatlik paket için kursiyerlerin 1800 TL ödeme yapmaları gerekiyor. 16 saatlik paketin ücreti 3400 TL olarak biliniyor. 24 saatlik paketin ücreti ise 4900 TL oluyor. Kurs ücretleri ve kurs paketleri hakkında detaylı bilgi için kulüple iletişime geçmek gerekiyor.

Yetişkin yüzme kursu seçenekleri ve diğer kulüp faaliyetleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Eğitim faaliyetlerine katılmak ve kulübümüzün sunduğu fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page