top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy’de Çocuklar İçin Yüzme Kursu

Çekmeköy’de çocuklar için yüzme kursu arayışında olan ebeveynler için birçok önemli kriter bulunuyor. Ebeveynler için en önemli kriterlerden biri elbette antrenör kadrosu oluyor. Çocuklarına eğitim verecek antrenörlerin eğitimli ve alanında uzman isimler olması ebeveynlerin tercihlerini birinci derece etkiliyor. Bir diğer konu eğitim için tercih edilen tesisin temiz, donanımlı ve güvenlikli olması oluyor. Temiz olmayan tesislerde çocukların birtakım enfeksiyonlara yakalanması söz konusu olabiliyor. Güvenlik ise çocuklar söz konusu olduğunda en önemli noktalar arasında yer alıyor. Bir diğer önemli konu ise elbette yüzme kursu fiyatları oluyor. İyi bir eğitimin avantajlı fiyatlarla sunulması tercihler üzerinde etkili oluyor.


Çekmeköy’de çocuklar için yüzme kursu seçeneklerini değerlendirmek isteyenler Çekmeköy Yüzme Kulübü’ne yöneliyor. Kulüp, ebeveynler için önemli tüm kriterleri bir araya topluyor. Kulüp, tarafından kullanılan tüm tesislerde temizlik ve güvenlik birinci derecede önem arz ediyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün yüzme sporunun herkes için ulaşılabilir olması amacıyla avantajlı fiyatlar sunduğu biliniyor. Bununla birlikte; kulüp bünyesinde görev alan tüm eğitmenler alanında uzman isimler oluyor.

Tüm bu özellikleriyle; Çekmeköy Yüzme Kulübü, Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen kulüpleri arasında yerini alıyor. Çocuklar son derece güvenli bir ortamda, gelişimlerine katkı sunacak biçimde eğitim alma fırsatı buluyor. Peki; kulüp, çocuklar için hangi kurs seçeneklerini sunuyor? Çekmeköy yüzme kursu fiyatları nasıl?


Çocuklar İçin Yüzme Kursu (3 – 5 Yaş Yüzme)

Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde çocuklar için ilk seçenek 3 – 5 yaş yüzme kursu oluyor. Bu yaş grubu için ilk hedef yüzmenin doğru tekniklerle öğretilebilmesi oluyor. Öncelikle çocukların suya adaptasyonuna odaklanılıyor. Çocukların varsa su korkusunu yenmeleri ve suyun içerisinde kendilerini güvende hissetmeleri önem taşıyor. Ardından temel yüzme becerileri edinmeleri için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Çocuklar, grup dersleri aracılığıyla sosyal bir ortamda eğitim alma fırsatı buluyorlar. Bu durum iletişim becerilerinin gelişmesine katkı sunuyor. Aynı zamanda çocukların kas ve iskelet sistemlerin gelişimi açısından erken yaşta yüzmeye başlamaları önem taşıyor. Yüzmeye bu yaşta başlayan çocukların motor becerilerinin yaşıtlarına oranla daha hızlı geliştiği biliniyor.


Çocuklar İçin Yüzme Kursu (Çocuk Yüzme Kursu)

Çocuk yüzme kursu seçeneği ise 5 – 13 yaş arasındaki çocuklar için sunuluyor. Çocuk yüzme kurslarında yaş ve seviyelere göre gruplandırma yapılıyor. Çocuklar yüzme seviyelerine göre başlangıç ya da teknik öğrenim gruplarına ayrılıyorlar. Başlangıç seviyesi kursları adaptasyon ve temel yüzme becerilerinin edinmesine yönelik bir kurs sürecini içeriyor. Teknik öğrenim gruplarında farklı yüzme tekniklerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılıyor. Çocuk yüzme kurslarında yer alan kursiyerler ilerleyen süreçte performans gruplarına geçiş imkanı bulabiliyorlar.


Çekmeköy Yüzme Kursu Fiyatları

Çekmeköy Yüzme Kulübü bünyesinde çocuk yüzme kursları haftada iki gün olarak planlanıyor. Çocuklar ayda toplam 8 saat eğitim alıyor. Grup dersleri için talep edilen ücret 700 TL oluyor. Birden fazla aile üyesi kurslara katılıyorsa %10 oranında aile indirimi uygulanıyor. Kurs ücretlerinin peşin ve nakit olarak her ayın ilk haftasında ödenmesi gerekiyor. Özel ders ücretleri ise kurs paketlerine göre farklılık gösteriyor. Kurs ücretleri 2200 – 6000 TL arasında değişiyor. Konu hakkında detaylı bilgi için kulüp ve antrenörler ile iletişime geçmek gerekiyor.

Çocuklar için yüzme kursu seçenekleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Eğitim faaliyetlerine katılmak ve kulübümüzün sunduğu fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page