top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Yüzme Kulübü

Çekmeköy Yüzme Kulübü, Ataşehir Yüzme Kulübü’nün bir alt kuruluşu olarak eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. İstanbul, Anadolu Yakasında ön plana çıkan yüzme kulüpleri arasında yer alıyor. Kulüp çocuklar ve yetişkinler için grup ve özel yüzme dersi faaliyetleri yürütüyor. 3 – 5 yaştan başlayarak farklı yaş gruplarına ve seviyelere yönelik kurs programları sunuyor. Tüm grup derslerinde, tüm yaş grupları için karma eğitim veriliyor. Kulübün antrenör kadrosunun tamamı spor alanında eğitim almış isimlerden oluşuyor. Kulüp, birden fazla havuzda eğitim veriyor. Kulüp tarafından kullanılan tüm tesislerde güvenlik ile ilgili her ayrıntı düşünülüyor. Temiz ve tam donanımlı tesislerde faaliyet yürütülüyor.



Çekmeköy Yüzme Kulübü Kurs Programları Kulüp bünyesinde farklı yaş grupları ve seviyelere yönelik kurs programları sunuluyor. Kurs grupları maksimum 6 kişiden oluşuyor. Dersler haftada iki gün birer saat olacak şekilde planlanıyor. Tüm kurs gruplarında kursiyerlere ayda en az 8 saatlik eğitimler veriliyor. Hangi yaş grubunda olursa olsun yüzme bilen ve bilmeyen herkes kurslardan faydalanabiliyor. Grup derslerinde telafi dersi uygulaması yapılmıyor. Bu nedenle dersleri düzenli olarak takip edebilmek önem taşıyor.

Kulüp bünyesinde sunulan 3 – 5 yaş yüzme kursu çocukların su ile tanışmasını ve suyu sevmesini hedefliyor. Kurs, çocukların eğitici oyunlarla keyifli bir yüzme deneyimi yaşamalarını amaçlıyor. Çocuklar hem sosyalleşiyor hem de yüzme sporunda temel beceriler ediniyorlar. Suyun üzerinde durabilme, ayak vuruşları, nefes egzersizleri gibi konulara odaklanıyorlar.

Çekmeköy Yüzme Kulübü, çocuk yüzme kursu faaliyetleri ise 5 – 13 yaş arasındaki çocukları kapsıyor. Bu yaş grubu için sunulan kurslarda, kursiyerler seviyelere göre alt gruplara ayrılıyorlar. Yüzme bilmeyenler başlangıç seviyesi kurslarına katılıyor. Belirli bir seviyede yüzme bilenler ise teknik öğrenim gruplarında yer alıyorlar. Çocuk yüzme kursu faaliyetlerinde performans gruplarına geçiş de söz konusu olabiliyor.

Yetişkin yüzme kursu faaliyetleri 14 yaş ve üzerindeki kursiyer ve sporcuları kapsıyor. Yüzme bilen ve bilmeyen yetişkinler kurslardan faydalanabiliyor. Yüzme bilmeyen yetişkinler için suya adaptasyon ve temel yüzme becerilerine odaklanılıyor. Yüzme bilen yetişkinler ise yüzme tekniklerini geliştirmeye odaklanabiliyorlar. Bununla birlikte sağlık, kilo kontrolü gibi sebeplerle kurslara katılabiliyorlar. Yetişkin yüzme kursu faaliyetlerinde de seviyelere göre alt gruplar oluşturuluyor. Tüm yaş grupları için özel yüzme dersi seçeneğini değerlendirmek de mümkün oluyor.


Çekmeköy Yüzme Kulübü Performans ve Master Yüzme Kursları

Kulüp bünyesinde performans yüzme gruplarında yaş ve tekniğe odaklanılıyor. Performans grupları bu doğrultuda oluşturuluyor. Takım sporcusu olabilmek için belirli bir seviyede yüzme bilmek ve başarılı olmak gerekiyor. Çocuk yüzme kursunun son seviyesini başarıyla tamamlayanlar performans gruplarında yer alabiliyor. Başka kulüplerden gelen sporcuların ise TYF’nin barajlarını geçmiş olmaları gerekiyor.

Master yüzme kurslarında gruplar yaşa değil seviyelere göre oluşturuluyor. 25 yaş üzerindeki sporcular yurt içi ve yurt dışı yarışlarda kulübü temsil edebiliyorlar. 25 yaş altındaki sporcular ise açık su yarışlarında tecrübe kazanıyorlar. Sporcular farklı tekniklere odaklanarak eğitimler ve antrenmanlar yapıyorlar.


Çekmeköy Yüzme Kursu Fiyatları

Çekmeköy Yüzme Kulübü, tüm yaş grupları için son derece avantajlı fiyatlar sunuyor. Grup dersleri ve özel dersler için ücretlerin farklılık gösterdiği biliniyor. Grup dersleri için aylık ücret 600 TL olarak belirleniyor. Eğitimler yıl boyunca aralıksız olarak devam ediyor. Grup derslerinde kursiyerlere ayda en az 8 saatlik programlar sunuluyor. Kurslar haftada iki gün yürütülüyor. Her kurs gününde 1 saatlik eğitimler yapılıyor. Kurslara birden fazla aile üyesinin katılması halinde %10 oranında indirim uygulanıyor. Kurs ücretlerinin her ayın ilk haftasında peşin ve nakit olarak ödenmesi gerekiyor.

Özel dersler söz konusu olduğunda ise ücretler paketlere göre değişiklik gösteriyor. Kursiyerlere 8, 16 ve 24 saatlik paketler sunuluyor. Bu paketlerin ücreti ise sırasıyla; 1800, 3400 ve 4900 TL oluyor. Çekmeköy yüzme kursu fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye eğitmenler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Çekmeköy Yüzme Kulübü hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Eğitim faaliyetlerine katılmak ve kulübümüzün sunduğu fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page