top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Yüzme Kursu

Çekmeköy yüzme kursu seçenekleri ebeveynler ve yüzme kursu almak isteyen yetişkinler tarafından sıkça araştırılıyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü, kurs seçeneklerini değerlendirmek isteyenler için pek çok avantaj sunuyor. Kulüp hem yetişkinler hem de çocuklar için yüzme kursu faaliyetleri yürütüyor. Kulüp bünyesinde avantajlı fiyatlarla özel yüzme dersi ve grup dersleri sunuluyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler birebir yüzme dersi seçeneğini değerlendirebiliyorlar. Kulüp, Çekmeköy Yüzme Havuzu ve beş farklı havuzda faaliyet yürütüyor. Kulübün tüm eğitmen kadrosu, alanında eğitimli antrenörlerden oluşuyor. Kullanılan tüm tesislerde güvenlik ve temizlik esas alınıyor. Peki; kulüp, çocuk ve yetişkinler için hangi kurs seçeneklerini sunuyor? Kurs fiyatları nasıl?


Çekmeköy-Yüzme-Kursu

Çekmeköy Yüzme Kursu Seçenekleri

Çekmeköy yüzme kursunda çocuklar için farklı yüzme kursu seçenekleri bulunuyor. Bunlardan ilki “3 – 5 Yaş Yüzme Kursu” olarak biliniyor. Uzmanlar yüzmeye başlamak için en uygun yaş aralığının 3 – 6 arası olduğunu ifade ediyor. Kulüp, bu görüşten yola çıkarak çocukların suyla tanışması ve adaptasyonunu sağlamak amacıyla bu kurs seçeneğini sunuyor. Çocuklar için yüzme kursu söz konusu olduğunda kulüp tüm yaş gruplarında karma eğitim veriyor. Su korkusu olan ya da travma yaşamış çocuklar için birebir yüzme dersi seçeneği de değerlendirebiliyor.

Çocuklar için bir diğer seçenek “Çocuk Yüzme Kursu” seçeneği oluyor. Bu kurs seçeneği 5 – 13 yaş arasındaki çocukları kapsıyor. Çekmeköy yüzme kursu, çocuk yüzme kurslarında çocuklara spor disiplini kazandırılması amaçlanıyor. Çocuklar farklı yüzme stillerini tanıma ve bu stillerde kendilerini geliştirme imkanı bulabiliyorlar. Çocuk yüzme kursu seçeneğinde kurs gruplara seviyelere göre ayrılıyor. Başlangıç ve Stil Yüzme, Teknik Öğrenim olmak üzere iki farklı seviyeye yönelik gruplar oluşturuluyor. Kurs grupları maksimum 6 kişiden oluşuyor. Grup derslerine katılmak istemeyen çocuklar özel ders seçeneğine yönelebiliyor.

Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün yetişkin yüzme kursu seçenekleri sunduğu da biliniyor. Yetişkin yüzme kurslarına 14 yaş üzerindeki kursiyerler kabul ediliyor. Yetişkin kurs grupları da tıpkı çocuklarda olduğu gibi 6 kişiden oluşuyor. Yetişkinler için özel yüzme dersi seçeneği de bulunuyor. Yetişkinler program uyuşmazlığı ya da çeşitli sebeplerle özel ders seçeneğine yönelebiliyorlar. Yetişkin yüzme kursu grupları yaş ve seviyelere göre alt gruplara ayrılıyor. Başlangıç seviyesi ve teknik öğrenim olmak üzere farklı seviyelere yönelik dersler veriliyor.

Çocuk ve yetişkinler için performans yüzme ve master yüzme grupları da bulunuyor. Bu gruplarda yer alan sporcular lisans alma, kulübü yurt içi ve yurt dışı yarışlarda temsil etme fırsatı bulabiliyorlar.


Çekmeköy Yüzme Kursu Fiyatları

Peki; Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde yetişkin ve çocuk yüzme kursları için fiyatlar nasıl? Özel ders almak isteyenlerin ne kadar bütçe ayırmaları gerekiyor? Grup kurslarında, kursiyerlere haftada en az 8 saat eğitim veriliyor. Kurslar haftada iki gün ve günde birer saat olacak şekilde planlanıyor. Özel ders seçeneklerinde kurs takvimi kişiye özel olarak belirlenebiliyor. Daha esnek ders saatleri söz konusu olabiliyor. Grup derslerinde telafi dersi uygulaması bulunmuyor. Grup dersleri için aylık ücret 600 TL olarak belirleniyor. Bu ücret hem çocuk yüzme hem de yetişkin yüzme kursları için geçerli oluyor. Özel ders seçeneklerinde ise 8, 16 ve 24 saatlik kurs paketleri bulunuyor. 8 saatlik paketin ücreti 1800 TL olarak biliniyor. 16 saatlik paketin ücreti 3400 TL, 24 saatlik paketin ücreti 4900 TL oluyor. Özel ders ücretleri hakkında detaylı bilgiye kulüp ve eğitmenler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Çekmeköy yüzme kursu fiyatları ve kurs seçenekleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından sunulan fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page