top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Yüzme Öğrenmek İsteyenler İçin Çekmeköy Yüzme Kulübü

Farklı yaş gruplarından pek çok insan yüzme öğrenmek üzere kurslara başvuruda bulunuyor. Bu noktada elbette kurs seçeneklerini değerlendirenler için belirli kriterler bulunuyor. Tesislerin temizliği ve güvenliği bu anlamda öncelikli kriterler arasında yer alıyor. Eğitmen seçimi de kurs seçimini etkileyen noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak; kurs seçimi yaparken dikkat edilen bir diğer konu da hiç şüphesiz kurs fiyatları oluyor.

Özellikle; çocuklarının yüzme öğrenmesini isteyen ebeveynler için her bir kriter bir önem taşıyor. Elbette tüm ebeveynler çocuklarının güvenilir bir ortamda yüzme eğitimi almasını istiyor. Bu durum hiç şüphesiz ki; kurslara katılım göstermek isteyen yetişkinler için de geçerli oluyor. Bu noktada; Çekmeköy Yüzme Kulübü, İstanbul’da ön planda yer alan kulüpler arasına adını yazdırıyor.


Çekmeköy Yüzme Kulübü ile Yüzme Öğrenmek

Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün sunduğu birçok kurs seçeneği ile dikkat çektiği biliniyor. Kulüp, kurs fırsatlarını değerlendirmek isteyenlerin aradığı tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Öncelikle kulüp tarafından kullanılan tüm havuz ve tesislerde temizliğe büyük bir önem veriyor. Havuzların bakımları düzenli olarak yapılıyor. Tesislerde hijyene dair tüm detaylar incelikle düşünülüyor. Kulüp bünyesinde her yaş ve seviyeden kursiyer yüzme eğitimi aldığı için güvenliğe dair tüm detaylara da önem veriliyor. Çocukların hem tesis içerisinde hem de havuzlarda en küçük bir olumsuzlukla karşılaşmaları için gerekli önlemler alınıyor.

Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde eğitimci olarak görev alan herkesin spor alanında eğitim aldığı biliniyor. Bu, kulübün en önemli özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor. Yüzme öğrenmek isteyenlere eğitim sürecinde eşlik eden tüm antrenörler alanında uzman isimlerden oluşuyor.

Kulüp, fiyat politikasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kurs seçenekleri son derece uygun fiyatlarla sunuluyor. Grup derslerinin aylık ücreti 700 TL olarak biliniyor. Özel yüzme dersi seçeneğinde ise kursiyerlerin seçtikleri ders paketleri doğrultusunda farklı ücretler ödemeleri gerekiyor. Özel yüzme dersi ücretleri, 2 bin 200 TL ile 6 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Özel yüzme derslerine birden fazla kişi katılım gösterebiliyor. Bu noktada kursiyerin talebi önem taşıyor. İki ve üç kişi ile yürütülen yüzme derslerinde toplam kurs ücreti kursiyerler arasında pay ediliyor.


Yüzme Öğrenmek İçin Profesyonel Destek Alın!

Yüzme öğrenme sürecinde profesyonel desteğin önemine uzmanlar tarafından vurgu yapılıyor. Yanlış yöntemlerle yüzme öğrenmeyi deneyen pek çok kişi olumsuz sonuçlarla karşılaşıyor. Bu nedenle su korkusu ve çeşitli travmaların ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor. Bu tür olumsuzlukların önüne geçebilmek elbette profesyonel destek ile mümkün oluyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün uzman eğitmenleri süreci en sağlıklı biçimde adım adım yürütüyor. Kursiyerler öncelikle suya adaptasyon sürecinden geçiyorlar. Daha önce herhangi bir sebeple travma yaşamış kişilerin su korkusunu yenmeleri sağlanıyor. Temel yüzme eğitimleri adaptasyon sürecinin ardından başlıyor. Böylece kursiyerler kendilerini suyun içerisinde daha rahat hissediyorlar. Bu sayede daha verimli bir öğrenme süreci geçirmeleri mümkün hale geliyor.

Profesyoneller eşliğinde yüzme eğitimlerine katılan kursiyerler daha hızlı yüzme öğrenmeyi başarabiliyorlar. Böylelikle süreç kursiyerler için daha keyifli hale geliyor. Bu nedenle özelikle yüzmeye yeni başlayanların kurslara katılmaları öneriliyor.

Yüzme öğrenmek ve kulübün fırsatları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Grup dersleri ya da özel yüzme derslerine katılım için Çekmeköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page