top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Yüzme Okulu

Çekmeköy yüzme okulu araştırması özellikle yaz ayları yaklaşırken ebeveynler ve yüzmeye ilgi duyan yetişkinler tarafından yapılıyor. Çekmeköy’de yüzme öğrenmek ve yüzme tekniğini geliştirmek isteyenler için doğru adres Çekmeköy Yüzme Kulübü oluyor. Kulüp, yalnızca alanında uzman eğitmenleriyle değil; donanımlı tesisleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle çocuklar söz konusu olduğunda ebeveynler için temizlik ve güven önemli iki kriter oluyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün her iki kriteri de sağladığı biliniyor. Üstelik kulüp çocuklar ve yetişkinler için çok daha fazlasını sunuyor. Avantajlı programlar, farklı kurs seçenekleri, özel yüzme dersi seçenekleri kulübü tercih sebebi haline getiriyor. Peki; kulüp, kursiyerler için neler sunuyor?


ÇEKMEKÖY-YÜZME-OKULU

Çekmeköy Yüzme Okulu Arayanların Tercihi: Çekmeköy Yüzme Kulübü

Çekmeköy’de yüzme okulu arayanlar; Çekmeköy Yüzme Kulübü’ne yöneliyor. Kulüp, 3 – 5 yaş aralığındaki çocuklardan başlayarak tüm yaş grupları için kurs programları sunuyor. Kurs gruplarının oluşturulmasında yaş aralığı ve yüzme seviyesi belirleyici oluyor. Kurs programları maksimum 6 kişilik gruplar halinde yürütülüyor. Böylelikle tüm öğrencilerin antrenörlerle yeterli zamana sahip olması mümkün olabiliyor. Her kursiyere yeterince zaman ayrılabiliyor.

Kurslar haftada iki gün olacak şekilde planlanıyor. Tüm öğrenciler ayda en az 8 saat eğitim alıyorlar. Her kurs gününde öğrencilere birer saatlik dersler veriliyor. Özel yüzme dersi seçeneğini tercih edenler için kişiye özel programlar sunulabiliyor. Özel derslerde kurs takvimi kursiyer ve antrenörün ortak kararıyla belirleniyor.


Çocuklar İçin Çekmeköy Yüzme Okulu

Çekmeköy Yüzme Kulübü, çocuklar için 3 – 5 yaş ve 5 – 13 yaş aralığına yönelik yüzme kursları sunuyor. Kulübün en önemli amaçlarından biri yüzme sporuna her yaştan çocuğun kazandırılabilmesi oluyor. Suya adaptasyon ve temel yüzme becerilerinin edinilmesinin ardından, yüzme tekniklerinin geliştirilmesine odaklanılıyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde çocuklar yüzmeyi eğlenerek öğreniyorlar. Hem yüzme becerilerini geliştiriyor hem eğitici oyunlar ile derslerden keyif alıyorlar. Grup derslerine katılmak çocukların sosyal becerilerinin güçlenmesine de yardımcı oluyor.

Çocukluk döneminde yüzmeye başlamak çocukların daha sağlıklı gelişmesine katkı sunuyor. İlerleyen yaşlarda kalp ve solunum rahatsızlıklarıyla karşılaşma riski azalıyor. Çocukların motor becerileri yüzme sporu sayesinde daha hızlı ve sağlıklı gelişiyor. Çekmeköy Yüzme Kulübü’nün tüm bunları dikkate alarak çocuk yüzme kursu programları sunduğu biliniyor.


Çekmeköy Yüzme Kulübü’nde Yetişkinler İçin Kurslar

Çekmeköy yüzme okulu arayışındaki yetişkinler için kulüp çeşitli programlar sunuyor. Kurs programları yüzme bilmeyen yetişkinlerin yanı sıra; yüzme bilenleri de kapsıyor. Yüzme bilen yetişkinler yüzme tekniklerini geliştirmek ya da sağlık sorunlarının önüne geçmek için yüzmeyi tercih edebiliyor. Kilo verme ve kilo kontrolü konusunda da yüzme yetişkinlere büyük bir katkı sağlıyor.

Yetişkin yüzme kursu söz konusu olduğunda da kurs grupları yaş ve yüzme seviyesine göre oluşturuluyor. Tıpkı çocuk yüzme kursu seçeneklerinde olduğu kurs grupları maksimum 6 kişiden oluşuyor. Kurslar haftada iki gün birer saat yapılıyor. Böylelikle yetişkinlerin de ayda en az saat ders alması mümkün oluyor. Elbette yetişkin yüzme kursu söz konusu olduğunda da özel yüzme dersleri almak mümkün olabiliyor. Grup derslerine katılmak istemeyen yetişkinler özel derslere yönelebiliyor. Bu konuda detaylı bilgiye yüzme kulübü ve antrenörler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Siz de Çekmeköy yüzme okulu arayışı içindeyseniz konu hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından sunulan fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page