top of page
  • çekmeköy yüzme kulübü

Çekmeköy Birebir Yüzme Dersi

Çekmeköy birebir yüzme dersi seçeneklerinden yararlanmak isteyenler Çekmeköy Yüzme Kulübü’nü tercih ediyor. Kulüp, Anadolu Yakası’nda yetişkinlere ve çocuklara hizmet veriyor. Kurslarda kulübün kurucularından biri olan Emirhan Temiz’e güçlü bir antrenör kadrosu eşlik ediyor. Kulübün eğitmen kadrosunun tamamı alanında eğitimli ve uzman antrenörlerden oluşuyor. Kulüp, Çekmeköy Yüzme Havuzu başta olmak üzere altı farklı havuzda faaliyet yürütüyor. Eğitimler için ayrılan tüm alanlarda temizlik ve güvenlikle ilgili her ayrıntı en ince detayına kadar düşünülüyor. Kursiyerlerin, güvenli, temiz ve donanımlı alanlarda eğitim alması sağlanıyor. Bu durum kulübün öncelikle önem verdiği noktalardan birini oluşturuyor.

Kulübün sunduğu kurslara katılan birçok çocuk ve yetişkin özel yüzme dersi seçeneklerini değerlendirmeyi tercih ediyor. Bunun çeşitli nedenleri olabiliyor. Peki; bu nedenler neler? Kursiyerler neden özel derslere yöneliyor? Birlikte inceleyelim…


Çekmeköy Birebir Yüzme Dersi Seçenekleri

Çekmeköy Yüzme Kulübü, özel yüzme dersi seçeneklerini hem çocuklar hem de yetişkinler için sunuyor. Çocuk ve yetişkinlerin bu seçeneği tercih etmesinin altında farklı sebepler yatabiliyor. Öncelikle grup dersleri belirli bir kurs takvimi çerçevesinde ilerliyor. Bu kurs takviminde değişikliğe gidilmesi söz konusu olmuyor. Bunun yanı sıra; kulüp telafi dersi uygulaması da yapmıyor. Kurslarda devamlılık büyük bir önem taşıyor. Hızlı ve doğru ilerleyebilmek için derslerin tamamını düzenli bir şekilde takip etmek gerekiyor. Bu takvime uyum sağlayamayacak kursiyerler için özel dersler iyi bir seçenek olabiliyor. Çünkü Çekmeköy birebir yüzme dersi seçeneğinde kurs takvimi kişiye özel olarak belirlenebiliyor. Kurs içeriği ve saatlerinde esneklik söz konusu olabiliyor.

Zaman uyuşmazlığının yanı sıra; bazen kursiyerler kendilerini grup içerisinde rahat hissetmeyebiliyor. Daha önce su ile ilgili travması bulunan kursiyerler için grupla birlikte hareket etmek zorlayıcı olabiliyor. Kafasını, kulaklarını suya sokmak istemeyen bu durumdan psikolojik olarak rahatsızlık duyan kursiyerlerle karşılaşılabiliyor. Bu gibi durumlarda özel ders seçeneği kursiyerlerin işini bir nebze kolaylaştırıyor. Böylelikle suya adaptasyon süreci daha hızlı gerçekleşiyor. Kursiyerler öğrenme sürecine daha hızlı ve etkili başlayabiliyorlar.

Bazı kursiyerler ise daha yoğun bir kurs programı talebinde bulunabiliyorlar. Yüzmeyi daha hızlı öğrenmek daha iyi motive olmalarına yardımcı olabiliyor. Bunun yanı sıra yarışlara hazırlanmak gibi özel durumlar söz konusu olabiliyor. Elbette bu durumda da özel dersler devreye giriyor.


Çekmeköy Birebir Yüzme Dersi Fiyatları

Çekmeköy’de birebir yüzme dersi almak isteyenler için ücretler kurs paketlerine göre değişiyor. Kurs paketleri eğitim süresi ve saatlerine yönelik olarak sunuluyor. Birebir yüzme derslerinde kişiye özel eğitim verilebiliyor. Bununla birlikte derslere iki ve üçüncü kişinin katılımı da söz konusu olabiliyor. Kursiyerlere 8, 16 ve 24 saatlik kurs paketleri sunuluyor. 8 saatlik kurs paketinin tamamlanması 1,5 ay sürüyor. Bu kurs paketi için talep edilen ücret 2200 TL olarak biliniyor. 16 saatlik paket ücretinin tamamlanması 4 aylık bir süreyi kapsıyor. Kurs paketinin ücreti 4160 TL olarak belirleniyor. 24 saatlik paketin tamamlanma süresi 6,5 ay iken; paket ücreti 6000 TL olarak biliniyor.

Kursiyerlere haftada en az 2 gün eğitimlere katılmaları tavsiye ediliyor. Eğitimler her kurs gününde bir saat olacak şekilde planlanıyor. Kurs ücretlerinin peşin ve nakit olarak yapılması talep ediliyor.

Çekmeköy birebir yüzme dersi faaliyetleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çekmeköy Yüzme Kulübü tarafından sunulan avantajlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs kayıtları için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page